Klinikken

Vi er et velfungerende team i et sundt og dejligt arbejdsmiljø

Vi er 1 tandlæge, 1 tandplejer og 3 klinikassistenter: alle motiverede, servicemindede og interesseret i dig og din tandsundhed.

Tandlægeklinikken Rugvang er hyggelig indrettet, da vi bestræber os på at skabe en “ikke- klinisk” atmosfære i venteværelse og reception.

Vores klinik er behagelig og nyistandsat og vi lægger vægt på, at omgivelserne skal være rare for såvel patienter som personale.

Vi har 3 behandlingsrum, som alle er indrettet med det mest moderne udstyr.

Vores hygiejnestandard er helt i top, hvor analyser af vand, røntgen og andet udstyr, lever op til kravene fra Sundhedsstyrelsen.

Tandlægeklinikken er handicapvenlig med adgang for kørestolsbrugere.

Der er gratis parkering ved klinikken.

Scroll til toppen

Tandklinikken Rugvang lukker, men Susanne fortsætter som tandlæge

Efter 23 år, har jeg valgt at lukke min klinik med udgangen af 2022. Det har været en stor beslutning, og jeg slipper ikke tandlægefaget helt, da jeg i det nye år starter som ansat tandlæge hos Harald Tandlæge Digebjerg på Torvegade 1 i Odense.

Klinikken ligger centralt i Odense, og letbanen stopper lige uden for døren.

Jeg vil i den kommende tid kontakte dig på sms for at høre, om jeg må tage din journal med og tilbyde dig din næste tid hos mig på den nye adresse. Du er også meget velkommen til at ringe til klinikken på 66 16 04 10 og fortælle, om du ønsker at fortsætte som patient hos mig på Torvegade.

Tusind tak for mange gode år på Tandklinikken Rugvang! Jeg håber, vi ses igen i det nye år hos Harald på Torvegade.

Besøg Haralds hjemmeside her: https://harald.dk/odense-tandlaege-digebjerg/